Afwerking

De beelden kunnen op verschillende materialen en maten gedrukt gedrukt in functie van.

Gedrukt op Reboard:
Een zeer aantrekkelijke display, die geen verder kader behoeft. Het beeld loopt verder over de randen. Het printen van het beeld gebeurd rechtstreeks op de Reboard. Reboard is een honingraad karton, met de sterke van een mdf plaat, maar uiteraard veel lichter. Na het frezen en plooien bekomt men een look a like canvas. (dikte 4cm) Een mooi alternatief voor de meer tradionele kaders op schilderdoek. Aan de achterkant zijn er inkepingen voorzien, een gemakkelijke ophangsystemen wordt bijgeleverd. 

 

 
 

Gedrukt op Dibond:


Is een aluminiumplaat (3mm) Ook hier printen we rechtstreeks op de plaat, het geeft een goed resultaat voor jarenlang. Dibond bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde zwarte kern van polyethyleen . De beide zijden hebben een witte matte afwerking waarop geprint wordt. De dibond platen zijn zowel geschikt voor binnen-als buitengebruik. De achterkant is voorzien met ophangsystemen. Heb je andere ideeën ivm de beelden laat het ons gerust weten.

 

 

 


 

 

 
 

 

Heb je zelf een beeld dat je geprint zou willen, geen probleem, samen bespreken we welke de beste mogelijkheden zijn.

De getoonde beelden kunnen aangepast qua kleuren/sfeer naargelang het interieur . Meer info en andere toepassingen vind je op de Facebook pagina van More Pictures via Contact Weldra een voorbeeld op rolgordijn. Voor prijzen/formaten of eender welke vraag even mailen.

 

Ophanging :

 
De print voorzien van ophang mogelijkheden (€ 25) Op de achterkant van de plaat kunnen  2 plaatjes eventueel voorzien. Of de plaat wordt bevestigd met  Velcro Dual Lock. Een plaat bevestigen tegen een effe muur, of tegelwand met een max. print formaat 140/195cm is geen probleem voor beide systhemen. Graag bespreek ik samen de beste oplossing.