Hoe het allemaal begon..

Het begon toen ik voor de zoveelste maal geduldig bij mijn plaatselijke slager mijn beurt stond af te wachten. Het viel me op hoe weinig decoratief materiaal daar aan de muur hing. Om eerlijk te zijn, er was helemaal niets leuks om naar te kijken. En als er al eens iets hing had het niets te maken met de slagerij. Toch wel een gemiste kans, want met een beetje creativiteit maak je van een slagerij iets attractiefs waarvan je tegelijk ook iets van kan opsteken. Met een aluminium plaat bijvoorbeeld van 'Weetjes van het Vlees' kan je als slager meteen antwoorden en aanduiden waar alle deelstukken juist vandaan komen. Je krijgt als slager misschien wel spontaan een communicatie met je klanten, je kan je voluit laten gaan, waarbij je een grotere waardering krijgt voor deze prachtige stiel.

We zijn allemaal geboren als echte carnivoren, als we ook nog de moeite doen om te achterhalen, met gezonde nieuwsgierigheid, om te weten wat je juist eet, afkomst dier,... dan zijn we goed bezig! 'Eet vooral afwisselend en met maten en laat het vooral smaken samen met andere met de evengrote passie als die van jou.'

Over ons

Kurt Schraepen

More Pictures helpt slagerijen, restaurants, bedrijven of privé hun boodschap te communiceren met tekeningen, foto's van runderen, varkens of andere dieren. Krachtig, helder en toegankelijk, zonder overbodige opsmuk. Telkens op een unieke, gepersonaliseerde manier soms met humor, zakelijk, dan weer sympathiek. 

Of het project groot of klein is of u kiest voor puur, luxueus of innovatief, telkens met een voorstel aan jouw functionele noden. Wil je graag je klanten, bezoekers, medewerkers eens verrassen met een gepersonaliseerd item zoals bijvoorbeeld een presentatie/ tapas/ hapjes/ serveer of snijplank,.. we ontwikkelen produceren en installeren het graag in een goede samenwerking! 

Sinds kort verhuisd naar een mooie lommerrijke laan in Destelbergen, met genoeg parkeer ruimte, waar we u samen met onze honden hartelijk welkom heten. Graag vooraf een berichtje als je van plan bent om ons te bezoeken , 

Adres:

Walbosdreef 15 9070 Destelbergen