Je kan ons vinden tussen de grasvelden op een Wagyu boerderij te Oordegem. Steeds welkom, wel vragen wij om een seintje op voorhand te geven.
Adres:
Grote Steenweg 17, 9340 Oordegem
Onderhoud en leuke weetje voor je plank.
Maak na elk gebruik de plank schoon met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep. Droog daarna goed af en laat de plank verticaal drogen, met de houtnerven rechtop.
Hout is van nature oliehoudend en kan vlekken achterlaten op de achtergrond.
Neem na het schoonmaken of behandelen voldoende droogtijd in acht om eventuele vlekvorming te voorkomen.
Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte, hout is dus niet geschikt voor de vaatwasser. De reden vooral is de te hoge temperatuur. De plank kan gewoon in stukken uit één vallen.
Om haar mooie kleur en glans te behouden dient men het hout regelmatig met onderhoudsolie te worden ingewreven. Gebruik hiervoor minerale olie, druivenpitolie maar zeker geen olijfolie.
Hout blijft aan veranderingen onderhevig, wat betekent dat na verloop van tijd scheuren kunnen ontstaan.
De planken zijn niet alleen geschikt als stoere snijplank in de keuken, maar geeft ook op tafel karakter aan de hapjes en gerechten die erop geserveerd worden. Je gaat er zonder twijfel véél geniet van hebben!
Het begon toen ik voor de zoveelste maal geduldig bij mijn plaatselijke slager mijn beurt stond af te wachten. Het viel me op hoe weinig decoratief materiaal daar aan de muur hing. Om eerlijk te zijn, er was helemaal niets leuks om naar te kijken. En als er al eens iets hing had het niets te maken met de slagerij. Toch wel een gemiste kans, want met een beetje creativiteit maak je van een slagerij iets attractiefs waarvan je tegelijk ook iets van kan opsteken. Met een aluminium plaat bijvoorbeeld van 'Weetjes van het Vlees' kan je als slager meteen antwoorden en aanduiden waar alle deelstukken juist vandaan komen. Je krijgt als slager misschien wel spontaan een communicatie met je klanten, je kan je voluit laten gaan, waarbij je een grotere waardering krijgt voor deze prachtige stiel.
We zijn allemaal geboren als echte carnivoren, als we ook nog de moeite doen om te achterhalen, met gezonde nieuwsgierigheid, om te weten wat je juist eet, afkomst dier,... dan zijn we goed bezig! 'Eet vooral afwisselend en met maten en laat het vooral smaken samen met andere met de evengrote passie als die van jou.'
Kurt Schraepen
More Pictures helpt slagerijen, restaurants, bedrijven of privé hun boodschap te communiceren met tekeningen, foto's van runderen, varkens of andere dieren. Krachtig, helder en toegankelijk, zonder overbodige opsmuk. Telkens op een unieke, gepersonaliseerde manier soms met humor, zakelijk, dan weer sympathiek.
Of het project groot of klein is of u kiest voor puur, luxueus of innovatief, telkens met een voorstel aan jouw functionele noden. Wil je graag je klanten, bezoekers, medewerkers eens verrassen met een gepersonaliseerd item zoals bijvoorbeeld een presentatie/ tapas/ hapjes/ serveer of snijplank,.. we ontwikkelen produceren en installeren het graag in een goede samenwerking!
Je kan ons vinden tussen de grasvelden op een Wagyu boerderij te Oordegem. Steeds welkom, wel vragen wij om een seintje op voorhand te geven.